De paarden


Gandhira


Gandhira is een 16-jarige haflinger merrie, die lang op een zorgboerderij met kinderen heeft gewerkt. Geruime tijd is ze ingezet voor voltige werk en dit kan ze dan ook erg goed. Gandhira is dol op kinderen en aandacht. Sinds April 2018 woont zij bij Thembiland. Hier heeft ze haar thuis gevonden. Gandhira is super braaf en heel lief. Ze leert je om geduldig, vriendelijk en toch ook duidelijk te zijn.

 

Hera

Hera is een 18-jarige merrie, die houdt van knuffelen en aandacht. Ze houdt van kinderen en wil graag vriendjes met je worden. Ze doet alles voor je en is een echte aanwinst. Hera houdt van wandelen en spelletjes doen.Prince

Prince is een super lieve Welsh pony met een goudeerlijk karakter. Hij is 12 jaar oud en de enige man in de kudde. Super intelligent en heel gevoelig. Als je teveel doet of niet meent wat je zegt, laat hij dit meteen zien. Als je te streng of boos wordt, dan wordt Prince dat ook. Als je vriendelijk en eerlijk iets aan hem vraagt, dan doet hij dat direct. Prince geeft je altijd een tweede kans en vergeeft je direct. Hij is een echte leider en houdt van grapjes maken en is dol op eten. Prince is een echte collega hier op Thembiland.